Søndagsskole

Vi vil at barna skal trives i kirken

🎈Velkommen til søndagssolen 🎈

Nesten hver søndag året igjennom har vi søndagsskole parallelt med våre gudstjenester. Vi vil at barna skal bli godt kjent med Bibelen, trygge i sin relasjon til Gud og etablere gode vennskap til andre barn.

🎈Velkommen til søndagssolen 🎈

Vi ønsker alle barn i alderen 3 til 13 år velkommen til søndagsskole 🎉🎉  i Folkebadet i Sandvika. Har du spørsmål? Ta kontakt med oss på epostadressen nedenfor.

Wanda og Tor Håbrekke

Ledere for PK Kidz

Kontingent

Alle er hjertelig velkommen til søndagsskolen. Dersom du finner ut at dette er stedet for ditt barn, eller for deg selv om du er blitt så gammel, så er det kjempefint om du også blir medlem. Da mottar vi støtte fra stat og kommune, og det gjør det lettere for oss å kjøpe inn materiell som vi trenger for å gjøre søndagsskolen enda bedre!

For tiden er årskontingenten for søndagsskolen kr 90,- per barn. Kontingent kan sendes på Vipps til #93065 eller betales til kontonummer 1627.07.29227.
Merk innbetalingen med ”SS 2020” og barnets navn.

Årlige arrangement for barn:

• Candyparty – en alternativ Halloween-fest (31. okt)
  • Barneleir på Slora (slutten av juni) – se egen hjemmeside
  • ChurchOut – Aktivitetsdag for hele familien
  • Familiegudstjeneste (siste søndag hver måned)

Velg hvilken del av PK Kidz du vil lese mer om