Pinsekirken inviterer til gudstjeneste hver søndag kl. 11 i Folkebadet i Sandvika (kart)Barna inviteres parallelt til søndagsskole.

  • English translation 11 am service.
  • Siste søndag i måneden: Familiegudstjeneste kl 11 i Folkebadet og BLI-kveld kl 19 i Pinsekirken.
  • Gudstjenesten kl 11 blir direktesendt alle søndager på Pinsekirken.TV, Facebook og Youtube.

Pinsekirken Sandvika

Postboks 76, 1301 Sandvika
Besøk: Pinsekirken, Elias Smiths vei 13, Sandvika
Kontortid: Torsdag fra kl 10:00 til 14:00
Epost: post@pinsekirken.org

Gudstjenester
alle søndager

Gudstjeneste kl 11:00
Folkebadet i Sandvika
Elveprominaden
Brambanis vei 2, Sandvika

BLI MEDLEM I PINSEKIRKEN?

Vi ønsker alle velkommmen til å bli medlem av kirken vår. For å melde deg inn i Pinsekirken, fyll ut skjemaet på knappen nedenfor:


Har du spørsmål om medlemsskap, kontakt oss ved å bruke kontakt-oss-skjemeaet på denne siden eller send oss en mail til kontoret.  Du kan også ta kontakt med INFO-standen i Folkebadet før og etter gudstjenestene ved inngangen i Folkebadet.

Gi til pinsekirken

Du kan gi kontant, med kort eller med Vipps #15875 på alle gudstjenester. Ønsker du en enkel måte og få gitt ”gaver og tiende” fast til kirken? Ta kontakt med kontoret for nærmer info.

Kontonummer for gaver: 1627.07.29227
Gaver til humanitære og veldedige formål kan trekkes fra på selvangivelsen. Minimumsbeløp for å oppnå skattefradrag er kr 500,- i løpet av et inntektsår og maksimalt kr 25 000,-. Dette innebærer opptil kr 5 500,- kroner mindre å betale i skatt.

Gi gaver til Pinsekirken med avtalegiro
Mange av våre medlemmer gir faste månedlige gaver fra sin nettbank. Vi kan hjelpe deg. Ta kontakt med oss om du vil vite mer om dette.

Kontakt oss gjerne her

15875

Vipps din gave og merk "GAVE" for skattefradrag

Vi er her for deg

Ønsker du å komme i kontakt med oss og/eller stille oss et spørsmål ? Vil du ta et nytt steg i troen på Gud eller du har spørsmål rundt troen?

Bruk skjemaet nedenfor og vi vil hjelpe deg så godt vi kan.

Bønn er en mulighet vi har til å søke hjelp hos den allmektige Gud. Bibelen lærer oss at bønn til Gud må skje i Jesu Kristi navn. Gud elsker alle mennesker, og ønsker å møte våre behov.

Motta nyhetsmail fra Pinsekirken

Motta nyhetsmail fra Pinsekirken

Få med deg alt som skjer fra uke til uke. Du kan når som helst melde deg av tjenesten nederst på vår ukentlige nyhetsmail. 

Ved å registrere e-postadressen din samtykker du til å motta informasjon om nyheter og arrangementer fra Pinsekirken. Du kan når som helst be om å bli slettet fra å motta e-post. Les vår personvernerklæring.

Pinsekirken Sandvika ønsker at du skal være trygg når du bruker hjemmesiden vår. Vi benytter cookies for å sikre at du får en best mulig brukeropplevelse og for å hente inn statistikk for å gjøre siden bedre. Trykk JEG FORSTÅR for å akseptere vår bruk av cookies.