be for meg

“Vær ikke bekymret for noe! Men legg alt dere har på hjertet, fram for Gud. Be og kall på ham med takk. Og Guds fred, som overgår all forstand, skal bevare deres hjerter og deres tanker i Kristus Jesus.”

Filipperbrevet 4:6

Ingenting er umulig for GUD ​

Vi tror på en Gud som hører og svarer bønn. Bønn er en mulighet vi har til å søke hjelp hos den allmektige Gud. Gud elsker alle mennesker, og ønsker å møte våre behov. Gud lover at når vi vender oss til ham i bønn med et oppriktig hjerte, vil han gi oss svar og veiledning.

– Dersom dere blir i meg, og mine ord blir i dere, da be om hva dere vil, og dere skal få det, sier Jesus i Johannes 15,7

Be for meg - bønnevegg

Personvern: Ønsker du forbønn for andre? Legg ikke ut navn/informasjon som kan identifisere personer. Gud vet hvem det dreier seg om. Er det egne behov du vil be om, står du selvfølgelig fri til å bruke fullt navn dersom du ønsker det.

3 kommentarer

1. Ber om at vår datter sin helse blir bedre. Takk for at Gud har lovet å være med henne og oss. Takk

2. Kjære gud vær med meg og støtte meg i alle mine bekymringer. Jeg ber om hjelp til å finne nytt bosted, hjelpe meg å finne et trygt sted jeg kan trives. Takk i jesu navn

3. Hei