be for meg

“Vær ikke bekymret for noe! Men legg alt dere har på hjertet, fram for Gud. Be og kall på ham med takk. Og Guds fred, som overgår all forstand, skal bevare deres hjerter og deres tanker i Kristus Jesus.”

Filipperbrevet 4:6

Ingenting er umulig for GUD ​

Vi tror på en Gud som hører og svarer bønn. Bønn er en mulighet vi har til å søke hjelp hos den allmektige Gud. Gud elsker alle mennesker, og ønsker å møte våre behov. Gud lover at når vi vender oss til ham i bønn med et oppriktig hjerte, vil han gi oss svar og veiledning.

– Dersom dere blir i meg, og mine ord blir i dere, da be om hva dere vil, og dere skal få det, sier Jesus i Johannes 15,7

Bønnevegg

Personvern: Ønsker du forbønn for andre? Legg ikke ut navn/informasjon som kan identifisere personer. Gud vet hvem det dreier seg om. Er det egne behov du vil be om, står du selvfølgelig fri til å bruke fullt navn dersom du ønsker det.

Du kan legge til bønnebehovet ditt på bønneveggen vår ved å bruke skjemaet nedenfor. Når bønnebehovet ditt er mottatt, deler vi den i henhold til instruksjonene dine. Send gjerne inn så mange bønnebehov du vil! For å hindre spam spør vi om en epost. Om du ikke ønsker å gi din epost, bruk gjerne "demo@demo.no" 🙂

Anonym

Ber om at vi som familie skal komme komme mer inn i Guds plan med våre liv. Voksne og barn - både i tjeneste og i jobber.

Mottatt: December 3, 2022

Anonym

Forbønn. Be i Guds navn at smerter, svimmelhet og indre uro forsvinner. Er ganske sliten nå etter et halvt år med sykdom, smerte og utmatelse. Be om å bli frisk igjen, la meg få livs gnisten og energien tilbake. Takk kjære Gud..Takk for dere ber for meg.

Mottatt: November 24, 2022

Bønn. Kjære Gud.

La din kraft fjerne smerte i hals, utmattelse, uro i kropp og få blodsystemet og hjerte i orden. Vær så snill å gi meg livet mitt tilbake, la meg bli frisk igjen, er kun 37år. Er ganske sliten etter et halv år sykdom. Vet ikke hvor mye lenger jeg klarer å holde ut som jeg har det nå. Ber om styrke og energi i fra deg store gud. Jeg ber om helbredelse. Takk kjære gud. Be også for min forlovede at kreftprøven hennes blir negativ ved neste test. Ber også om helbredelse til ho, gi ho guds styrke og fjern sykdom og smerte.

Takk gud.

Mottatt: November 12, 2022

Bent

Forbønn. Takk for disse dager med litt mer energi. Er så godt å være oppe å kunne gå litt, enn kun ligg i senga hele tiden. Be om herbredelse.

Be om sykdom, urolig hjerte og utmattelse forsvinner for godt. Be om forbedringer i helsen framover

Takk for dere ber for meg.

Mottatt: November 1, 2022

Bent Tore

Forbønn. Be om smerter, utmattelse, svimmelhet og sykdom forsvinner. Vil så gjerne bli frisk igjen. Takk gud.

Takk for dere ber for meg

Mottatt: October 29, 2022

Håpet

Bønn. La hjerte og blodsysteme bli frisk, så man slipper svimmelhet. Får energien og livet tilbake. Takk gud.

Mottatt: October 21, 2022

Bedt for 4 ganger.

Meg

Be om katten min kommer hjem igjen. At det går bra med henne.

Mottatt: October 21, 2022

Bent

Bønn. Ber om guds kraft kan fjerne smerter, få puls og blodtrykk stabil, ,fjern sykdom, svimmelhet, indre uro, utmattelse og angst. Ønsker å få tilbake livet og livsgnisten. Takk for at dere ber for meg.

Takk gud.

Mottatt: October 20, 2022

Love

Be for alle barn her i landet som blir fratatt sine rettigheter i institusjoner

Be om at noe gjøres for å stoppe dette

Bedt for 2 ganger.

Be om at løgner blir avslørt

Og at folk som lager rykter slutter med det

Sol

Be om at alt vil gå bra angående jobb

Be om at jeg får være der lenge og at jeg gjør en god jobb

Be også for alle jeg jobber med

Anonym..

Be for meg og mine be om rettferdighet

Be om å slippe hat gud vet

Be for noe som har med økonomi å gjøre og lang ventetid

Gud vet

Be om at Gud endrer hjerter

Og helbreder syke hjerter

Gud vet

Britt-Helen

Ønsker forbønn for å få bli bra fra veldig vonde magesmerter og en grusom angst/depresjon som har vart over lang tid. Mye plager med nerver, skjelving, uro, angst, plagsomme tanker, redsel, angst, stress. Vært mye syk siden jul. Depresjon, hard forkjølelse, hard tannbehandling som ikke er over ennu, to urinveisinfeksjoner etter hverandre. Nå er det magesmertene og den grusomme angsten og depresjonen som plager meg veldig mye.

Mottatt: October 1, 2022

Daniel

Jeg trenger kraft og styrke fra Gud, Jeg tviler mer og mer. Jeg faller i fra troen. Jeg vil ikke miste Jesus, men jeg er svak i min sjel. Uten ham har jeg ingenting.

Mottatt: September 30, 2022

Daniel

Mottatt: September 30, 2022

Bedt for 4 ganger.

Anonym

Be til Gud for meg om nåde og sjelefred. Jeg lider hver dag, så be Gud om hjelp til å løse mine problemer.

Mottatt: August 2, 2022

Mottatt: August 2, 2022

Anonym

Gud, la det lykkes for meg i dag,