Pinsekirkens Podcast

PK podcast

​Hør talene i spilleren over eller gå til vår egen podcast-side for å høre de nyeste talene fra Pinsekirken og helt tilbake til høsten 2012.

PK på Spotify

Hør og abonner på Pinsekirkens podcast på Spotify. Der kan du også søke opp månedens lovsangsliste fra Pinsekirken.

Abonnere i iTunes

Abonner på Pinsekirkens podcast iTunes/Apple Podcast. Du kan også enkelt søke opp Pinsekirken i din podcast-spiller.

Mp3-arkiv (2006-2012)

2006  |  2007  |  2008  |  2009  |  2010  |  2011  |  2012