Lederskap

Pastorparet i Pinsekirken

Anette og Morten Aune

Våren 2013 hadde Pinsekirken glede av å innsette Anette og Morten Aune som nytt pastorpar for menigheten.

Anette er «født og oppvokst» i menigheten, mens Morten kom til Pinsekirken sammen med sine foreldre i 1981. Sammen har de i mange år stått som ledere av lovsangstjenesten i kirken. Deres tre gutter er alle aktive i ungdomsmiljøet og deltar i musikklivet på forskjellige kanter.

Morten har i mange år vært forkynner både i og utenfor menigheten, samtidig som han har forsørget sin familie gjennom en helt vanlig jobb. Mange setter veldig stor pris på hans livsnære, balanserte og inspirerende forkynnelse.

Du kan følge Morten på Twitter på @aunejr
Send gjerne Anette eller Morten en mail:
anette.aune@pinsekirken.org & morten@pinsekirken.org

Pinsekirkens lederråd (LR)