DanceCrew

DanceCrew er et tilbud til barn i alderen 4. til 8. klasse. Vi syntes det er gøy å bevege oss til musikk, og lærer å bruke kroppen til å uttrykke glede og tilbedelse. Vi har trening fredager kl 16.30-17.30 (utenom i skoleferier). Du kan gjerne komme på en av våre samlinger, hvis du har lyst til å se hvordan vi har det. Vi holder til i Pinsekirken i Elias Smiths vei 13 i Sandvika.

KONTINGENT

Kontingenten for DanceCrew kr 190,- per barn per halvår.
Kontingent kan sendes på Vipps til #93065 eller betales til kontonummer 1627.07.29227
Merk innbetalingen med
DanceCrew Høst 2020” og barnets navn.

Fredager kl 16:30 - 17:30

Pinsekirken, Elias Smiths vei 13, Sandvika

Rebekka Gravdahl

Alexandra Selle