Barnekoret BIT

Verdens beste barnekor

BIT er et sangkor for barn i alderen 4 – 14 år. Vi synes det er gøy å synge og lærer å bruke stemmen av full kraft. De eldste barna – ungdommene – øver litt for seg selv og fremfører noen ganger egne sanger. Vi kaller dem BigBIT.

Denne høsten vil mye av fokuset være på innspilling av nytt album, så nå gjelder det å henge seg på!

Vi har øvelse hver tirsdag, men fri første tirsdag i måneden. Du kan gjerne komme på en av våre øvelser, hvis du har lyst til å se hvordan vi har det. Vi har øvelser i Pinsekirken i Elias Smithsvei 13 i Sandvika.

Tove Gulbrandsen

Leder for BIT

Kontingenten for BIT kr 210,- per barn per halvår.
Kontingent kan sendes på Vipps til #93065 eller betales til kontonummer 1627.07.29227
Merk innbetalingen med ”BIT høst 2020”  og barnets navn

Har du lyst til å være med

Ta kontakt med korleder Tove Gulbrandsen bit@pinsekirken.org

CD utgivelser

I 2016 ga BIT ut sin tredje CD med en blanding av egenskrevne og oversatte sanger. I løpet av 2020 kommer det en ny utgivelse, og denne gangen blir det sammen med lovsngsbandet CONNECT. Inntil videre kan du strømme musikken vår via Spotify og andre tjenester.

En stor takk til Tove Gulbrandsen og alle hennes medarbeidere, for den viktige og gode jobben dere gjør.

CD: Colorfull fra 2016
CD: Joy Peace Love fra 2013

Hør barnekoret BIT hvor du streamer musikk

Årlige arrangement for barn:

• Candyparty – en alternativ Halloween-fest (31. okt)
  • Barneleir på Slora (slutten av juni) – se egen hjemmeside
  • ChurchOut – Aktivitetsdag for hele familien
  • Familiegudstjeneste (siste søndag hver måned)