PK Kidz

Vi vil at barna skal trives i Pinsekirken

Pga nye smittevernregler i Bærum kommune må vi dessverre stanse all aktivitet i PK Kidz inntil videre! Vi oppdaterer fortløpende om hva som skjer på sosiale medier og på vår hjemmeside.

🎈Velkommen til søndagssolen 🎈

Nesten hver søndag året igjennom har vi søndagsskole parallelt med våre gudstjenester. Vi vil at barna skal bli godt kjent med Bibelen, trygge i sin relasjon til Gud og etablere gode vennskap til andre barn.

🎈Velkommen til søndagssolen 🎈

Vi ønsker alle barn i alderen 4 til 13 år velkommen til søndagsskole 🎉🎉  i Pinsekirken i Sandvika. Har du spørsmål? Ta kontakt med oss på epostadressen nedenfor.

Pinsekirken har et barnearbeid med over 200 registrerte barn i mange ulike aktiviteter. Barna skal føle at de er ønsket der, og de skal ha det trygt og gøy i de forskjellige gruppene og aktivitetene. Det er viktig at alle barna trives og føler seg som en del av menigheten. Vi ønsker å nå ut med evangeliet i vårt nærmiljø.

Vi tror at det vi gir av positive impulser til barna mens de er små,
blir som en god ballast og trygghet for dem resten av livet.

Wanda Håbrekke

Leder for PK Kidz

Velg hvilken del av PK Kidz du vil lese mer om

Årlige arrangement for barn:

• Candyparty – en alternativ Halloween-fest (31. okt)
  • Barneleir på Slora (slutten av juni) – se egen hjemmeside
  • ChurchOut – Aktivitetsdag for hele familien
  • Familiegudstjeneste (siste søndag hver måned)