Endelig søndagsskole igjen 👍

Velkommen alle barn til søndagsskole kl 11:00 i Pinsekirken, Elias Smiths vei 13 i  Sandvika. XL møtes inne i Pinsekirken. Resten møtes ute i PK-hagen. Forbehold om oppholdsvær! Følg med på PinsekirkenKidz på facebook for oppdatering. Ta med barna deres og gi de mulighet til å bygge vennskap og høre om Jesus 😊 De voksne får en kopp kaffe eller te ☕  😃

Aktuelt i Pinsekirken

Velkommen til Pinsekirken.TV

Her streamer vi live søndagsskole og gudstjenester. Selv om vi ikke kan møtes som normalt håper vi at våre online sendinger og produksjoner er til oppmuntring, støtte og til hjelp i en utfordrende hverdag.

Velkommen til Pinsekirken.TV

Aktuelle videoer

Bibelaksjon for Bulgaria

Vi har satt oss et mål om å samle inn 100.000 kroner som skal gå uavkortet til 1700 bibler til Bulgaria, 1250 bibler og 450 barnebibler.

Motta nyhetsmail fra Pinsekirken

Få med deg alt som skjer fra uke til uke på epost rett inni din epostkasse hver uke. Du kan når som helst melde deg av tjenesten nederst på vår ukentlige nyhetsmail.

Spørsmål om bibelen

Vi vil denne våren ha mange aktiviteter rundt det med å bli mer kjent med Bibelen. Har du et spørsmål om Bibelen? Send inn spørsmål ditt og følg med på online gudstjenester fremover.

Korona

Vi følger Bærum kommunes korona-retningslinjer og kommuneoverlegens anbefalinger for Pinsekirken.

Vi tar forbehold om raske endringer av planlagte arrangement. Vi oppdaterer fortløpende på sosiale medier og på vår hjemmeside.

Selv om Pinsekirken er stengt for mange aktiviteter og samlinger kan du alikevel få tak oss. Du er velkommen til å kontakte oss ved å trykke på knappen nedenfor.

Se hva som skjer

Velkommen til Pinsekirken

Vi tror at kirken er denne verdens håp. Vår lidenskap og vårt kall er å inspirere mennesker til å leve det livet Gud har for hver enkelt, gjennom denne lokale kirken. Uansett din bakgrunn håper og tror vi at Pinsekirken kan være et hjem der du, sammen med mange andre, kan få leve et liv ut ifra den hensikt Gud har for deg.

Anette og Morten Aune
Pastorer for Pinsekirken

En fargerik kirke for alle

Pinsekirken i Sandvika er en fargerik menighet for hele familien, med nærmere 700 medlemmer. Vi er en flerkulturell kirke med en voksende ungdomsgruppe og mer enn 200 barn.

Start video

Pinsekirken er  et sted hvor du kan ha tilhørighet, vokse og  tjene sammen med andre. Med de gaver Gud har gitt deg kan du være med og utgjøre en forskjell. Bli med oss å bygge en levende kirke midt i Sandvika.

medlemmer
Nasjonaliteter
År / anno 1923
Barn og unge

Bli inspirert gjennom pinsekirkens podcast

Hver søndag publiseres gudstjenestens tale i vår podcast. Du kan abonnere på vår podcast enkelt ved å søke etter Pinsekirken i din podcast-spiller. Eller du kan komme hit for å høre.

- Taleserien -

KAN VI TRO PÅ BIBELEN?

Vi tilber

Vi ønsker å rette vår oppmerksomhet på Ham som gjør vår tilbedelse mulig og vår tilbedelse er i dypeste forstand å sette Jesus først. Vi ærer Gud gjennom et mangfold av uttrykk;  vår tale, vår lære, vår sang, våre bønner, dåp og gjennom nattverd.

Vi tilber

Vi ønsker at vår tjeneste er noe ut over og større enn selve oppgaven og det vi gjør skal peke på Jesus. Våre ulike gaver og tjenester skal berike fellesskapet og lede mennesker som ennå ikke tror til helhjertet etterfølgelse av Jesus.

Vi tilhører

Vi ønsker et fellesskap med nære og tette relasjoner hvor alle kan bli med. Et fellesskap med tydelig identitet i Jesus hvor mennesker føler seg hjemme.

Vi vokser

I møte med kirken skal mennesker oppleve kjærlighet i praksis og gjennom våre liv bli kjent med Han. Som kirke er vi et mangfoldig fellesskap hvor vi kan utføre vårt oppdrag om å elske, utruste og gjøre mennesker til etterfølgere av Jesus.