Hjertelag

Hjelpesendinger til Øst-Europa

Bli med og gi julegaver til barn i Bulgaria ❤️
Tradisjonen tro ønsker Pinsekirken å gi julegaver til Bulgaria også denne julen. Pakkene kan leveres førstkommende søndag og søndag 6. desember fra kl 10:30 til 12:00 utenfor Pinsekirken. Vi serverer kaffe/varm kakao og pepperkaker!

Merk gavene med gutt/jente og alder så vil Hjertelag sørge for at pakkene kommer frem til de som trenger dem ❤️ Pakkene kan også når som helst leveres i poser i Hjertelag-containerne i Pinsekirken.

Vipps #15875
mrk. Hjertelag

Hjertelag er et humanitært hjelpearbeid som drives av Pinsekirken i Sandvika. Det er store behov og vi ønsker å kunne hjelpe de som trenger det mest! Se bilder fra pakking av en tidligere hjelpesending nedenfor

​Vipps #15875
​mrk. Hjertelag

Ring Steinar: 932 33 654

Steinar gulbrandsen
og mikael Reiten

Leder og kontaktperson
for hjertelag
Ring Mikael: 915 98 963

Vipps #15875
mrk. Hjertelag

Legg poser med brukt tøy i en av våre containere i Elias Smiths vei 13, Sandvika.

Hjertelag kan kontaktes på e-post hjertelag@pinsekirken.org eller telefon 932 33 654 (Steinar) / 915 98 963 (Mikael)

I containerne kan du legge

• Sko
  • Klær