fbpx

PK Ung

Ungdommene – pulsen i kirken

Sentralt i miljøet vårt finner du en tro på vår Gud som elsker alle, som er for alle og som også er interessert i liv! Vi vil at våre ungdommer skal erfare Gud i kirken og i hverdagen, med et trygt og godt miljø rundt seg. Vi drømmer om at deres erfaring av Gud skal drive dem til å dele dette med sine venner slik at de kan erfare det samme. 

PK Ung er navnet på ungdomsarbeidet vårt, inn under det har vi Tentro (konfirmasjon), turer, events, musikk og fredagsmøtene våre PULS.

I vårt miljø finner du ungdom fra 8.klasse og opp til universitetsstudier som er interessert i å ha det gøy, få nye venner og gjøre spennende ting sammen. Bli med du også, da! 🙂

Ledergruppen for pk ung

Rikke fjeldberg

Simon Mella

Louise Rensel

Daniel Fleischer

Benjamin Aune

puls

Hver fredag kl. 20:00 – 23:00 har vi PULS. Dette er en kveld kun for ungdommer, der vi bygger miljø sammen og har mulighet til å ta med våre venner til kirken

Gå til PULS på Facebook
Gå til PULSintern på Facebook (lukket gruppe) 
Følg PULS på Instagram

TENTRO I PINSEKIRKEN

Vi ønsker alle i konfirmasjonsalder velkommen til Tentro i Pinsekirken Sandvika.​
 
Tentro er et opplegg som tar tak i tenåringers hverdag og virkelighet, og knytter dette opp mot tro. Samlingene er bygd for å gi deg opplevelser, oppdagelser og inntrykk, ikke bare skoletimer, som du kanskje frykter når du hører ordet ”undervisning.” Gjennom aktivitet som engasjerer deg og med virkemidler som filmklipp, musikk fra hitlistene, bilder, illustrasjoner og fortellinger, leker og konkurranser, gjør at du får en god forståelse av det aktuelle temaet, og at du opplever det relevant for deg!
 
Start video

Oppstart 6. september 2019

Meld deg på til Tentro med oppstart fredag 6. september.

Grand Finale 3. mai 2020

Vi avslutter med en Grand Finale i Bærum Kulturhus 3. mai 2020!

Samlingene vil være annenhver fredag i Pinsekirkens lokaler. Vi skal på en egen tur til høsten og deltar i ungdomsarbeidet gjennom året.

Hele opplegget koster kr. 2 000,- og dekker alle utgifter til undervisningsmateriell, turer og mat. 

 

Vi håper du vil bli med

Det blir garantert skikkelig gøy! 🙂  
 
Har du noen spørsmål, så ikke nøl med å ta kontakt.
Skriv en epost til pkung@pinsekirken.org

Meld deg på til Tentro med oppstart
fredag 6. september.

Rull til toppen