Neste sending
Online gudstjenester hver søndag kl 11:00
Se også gudstjenesten på

Velkommen til Pinsekirken Sandvika

Hei og velkommen til kirken vår. Vi håper du har det bra og at du i våre online gudstjenester blir inspirert til å leve det livet Gud har for deg. Er det noe du har lyst til å dele med oss? Bruk gjerne kommentarfeltet nedenfor eller en av skjemaene ovenfor for å komme i kontakt med oss.

Vi er her for deg!

Send oss en melding om du står i en vanskelig situasjon og du trenger hjelp. Kontakt oss i skjemaet nedenfor:

La oss stå sammen med deg i bønn. Skriv ned ditt bønneemne og send det inn i skjemaet nedenfor så vil det være mennesker som ber sammen med deg.

Ønsker du å komme i kontakt med oss eller kanskje stille oss et spørsmål ? Vil du ta et nytt steg i troen på Gud eller kanskje du ønsker å begynne å tro?  Bruk skjemaet og vi vil hjelpe deg så godt vi kan.

religion
relasjon

Hvordan få et friskt, livgivende
fellesskap med Gud

Velkommen til Pinsekirken Sandvika

Forrige sending:

Gi en gave til Pinsekirken

Pinsekirken er i stor grad finansiert gjennom gaver. Vi er utrolig takknemlig for sjenerøsiteten fra våre mange givere.

Gavekonto: 1627.07.29227

Start video