Pinsekirken Sandvika

Kontortid: Tirsdag, onsdag og torsdag fra kl 10:00 til 14:00
Telefon: +47 67 54 73 54 / post@pinsekirken.org

Vi er her for deg

Det er urolige tider, der vi alle blir utfordret på ulike måter.  Vi mangler møteplassene våre, og både store og små kan kjenne på usikkerhet, frykt, ensomhet og uro. Selv om Pinsekirken er stengt for de fleste aktiviteter kan du alikevel få tak oss. Du er velkommen til å kontakte oss med skjemaene om du vil ha hjelp av noe slag.

Står du i en vanskelig situasjon og trenger hjelp. Kontakt oss via skjemaet nedenfor:

Vi ønsker å be for og sammen med deg. Skriv ned ditt bønneemne og send det inn i skjemaet nedenfor.

Ønsker du å komme i kontakt med oss og/eller stille oss et spørsmål ? Vil du ta et nytt steg i troen på Gud eller har spørsmål rundt troen? Bruk skjemaet og vi vil hjelpe deg så godt vi kan.

Pinsekirken Sandvika

Postadresse:
Postboks 76, 1301 Sandvika
Epostadresse: post@pinsekirken.org

Besøksadresse kontor i ukedager:
Pinsekirken, Elias Smithsvei 13, Sandvika
Kontortid: Tirsdag, onsdag og torsdag fra kl 10:00 til 14:00.

Givertjeneste:
Du kan gi kontant, med kort eller med Vipps #15875 på alle gudstjenester. Ønsker du en enkel måte og få gitt ”gaver og tiende” fast til kirken? Ta kontakt med kontoret for nærmer info.

Kontonummer for gaver: 1627.07.29227
Gaver til humanitære og veldedige formål kan trekkes fra på selvangivelsen. Minimumsbeløp for å oppnå skattefradrag er 500 kroner i løpet av et inntektsår og maksimalt 50 000 kroner. Dette innebærer opptil 11.000 kroner mindre å betale i skatt.

Gi gaver til Pinsekirken med avtalegiro
Mange av våre medlemmer gir faste månedlige gaver fra sin nettbank. Vi kan hjelpe deg. Ta kontakt med oss om du vil vite mer om dette.

Kontakt oss gjerne her

Motta nyhetsmail fra Pinsekirken

Få med deg alt som skjer fra uke til uke. Du kan når som helst melde deg av tjenesten nederst på vår ukentlige nyhetsmail.

Ved å registrere e-postadressen din samtykker du til å motta informasjon om nyheter og arrangementer fra Pinsekirken. Du kan når som helst be om å bli slettet fra å motta e-post. Les vår personvernerklæring.

Tlf: +47 67 54 73 54  |  post@pinsekirken.org
Vipps  #15875  |  Kontonummer: 1627.07.29227 | Org.nr: 971492775