KORONAVIRUSET

Pinsekirken Sandvika innstiller alle større  arrangementer inntil videre. Selv om vi ikke kan møtes på søndager i Kulturhuset inviterer vi til online gudstjenester alle søndager kl 11.00 her på hjemmesiden, Facebook eller Youtube. Dersom du står i en vanskelig situasjon kan du gjerne ta kontakt med oss via post@pinsekirken.orgVi ber om Guds beskyttelse over deg, dine næreste og det norske folk.

CORONA VIRUS

Pinsekirken Sandvika will suspend all major events for the time being. Unfortunately we are not allowed to meet face to face at our venue. However, we invite you to our online services every Sunday at 11:00 AM. Stream our services on our website, Facebook or Youtube. If you are in a difficult situation, please contact us at post@pinsekirken.orgWe pray for God’s protection over you, your loved ones and the Norwegian people.

Vi er her for deg!

Står du i en vanskelig situasjon og trenger hjelp. Kontakt oss via skjemaet nedenfor:

Vi ønsker å be for og sammen med deg. Skriv ned ditt bønneemne og send det inn i skjemaet nedenfor.

Ønsker du å komme i kontakt med oss og/eller stille oss et spørsmål ? Vil du ta et nytt steg i troen på Gud eller har spørsmål rundt troen? Bruk skjemaet og vi vil hjelpe deg så godt vi kan.

religion
relasjon

Hvordan få et friskt, livgivende
fellesskap med Gud

Pinsekirken Sandvika

Postadresse:
Postboks 76, 1301 Sandvika
Epostadresse: post@pinsekirken.org

Besøksadresse kontor i ukedager:
Pinsekirken, Elias Smithsvei 13, Sandvika
Kontortid: Tirsdag, onsdag og torsdag fra kl 10:00 til 14:00.

Besøksadresse gudstjenester søndager kl 11:00:
Bærum Kulturhus, Claude Monets allé 27, Sandvika

Givertjeneste:
Du kan gi kontant, med kort eller med Vipps #15875 på alle gudstjenester. Ønsker du en enkel måte og få gitt ”gaver og tiende” fast til kirken? Ta kontakt med kontoret for nærmer info.

Kontonummer for gaver: 1627.07.29227
Gaver til humanitære og veldedige formål kan trekkes fra på selvangivelsen. Minimumsbeløp for å oppnå skattefradrag er 500 kroner i løpet av et inntektsår og maksimalt 50 000 kroner. Dette innebærer opptil 11.000 kroner mindre å betale i skatt.

Gi gaver til Pinsekirken med avtalegiro
Mange av våre medlemmer gir faste månedlige gaver fra sin nettbank. Vi kan hjelpe deg. Ta kontakt med oss om du vil vite mer om dette.

Kontakt oss gjerne her

Motta nyhetsmail fra PK

Få med deg alt som skjer fra uke til uke

Ved å registrere e-postadressen din samtykker du til å motta informasjon om nyheter og arrangementer fra Pinsekirken. Du kan når som helst be om å bli slettet fra å motta e-post. Les vår personvernerklæring.

Pinsekirken med to lokasjoner i Sandvika

1

Pinsekirken i Bærum Kulturhus, Claude Monets allé 27, Sandvika (link til kart)

2

Pinsekirken i gamle Sandvika kirke, Elias Smiths vei 13, Sandvika (link til kart)

Pinsekirken i Bærum Kulturhus

Gudstjenester søndager kl 11:00
Bærum Kulturhus, Claude Monets allé 27, Sandvika
(mellom Kommunegården og Sandvika Kino)

Pinsekirken i gamle Sandvika kirke

Besøksadresse:
Pinsekirken, Elias Smiths vei 13, Sandvika
Kontortid: Tirsdag, onsdag og torsdag fra kl 10:00 til 14:00

Motta nyhetsmail fra Pinsekirken

Få med deg alt som skjer fra uke til uke. Du kan når som helst melde deg av nederst på våre nyhetsmail.