Pga nye smittevernregler i Bærum kommune må vi dessverre stanse all aktivitet i PK Kidz inntil videre! 

Pga nye smittevernregler i Bærum kommune må vi dessverre stanse all aktivitet i PK Kidz inntil videre! 

Vi følger Bærum kommunes korona-retningslinjer og kommuneoverlegens anbefalinger for Pinsekirken.

Vi tar forbehold om raske endringer av planlagte arrangement. Vi oppdaterer fortløpende på sosiale medier og på vår hjemmeside.

Velkommen til online søndagsskole og gudstjeneste søndager kl 10:30 & 11:00:
🟠 Pinsekirken.TV  🔴 Youtube  🔵 Facebook  🟢 Podcast (tale)

Velkommen til online  gudstjeneste søndager kl 11:00 på:
🟠 Pinsekirken.TV  🔴 Youtube  
🔵 Facebook  🟢 Podcast

Alle søndager

Se hva som skjer

KORONAVIRUSET

Pinsekirken Sandvika innstiller alle større og mindre arrangementer inntil videre. Selv om vi ikke kan møtes på søndager i Kulturhuset inviterer vi til online gudstjenester alle søndager kl 11.00 her på hjemmesiden, Facebook eller Youtube. Dersom du står i en vanskelig situasjon kan du gjerne ta kontakt med oss via post@pinsekirken.orgVi ber om Guds beskyttelse over deg, dine næreste og det norske folk.

CORONA VIRUS

Pinsekirken Sandvika will suspend all major and minor events for the time being. Unfortunately we are not allowed to meet face to face at our venue. However, we invite you to our online services every Sunday at 11:00 AM. Stream our services on our website, Facebook or Youtube. If you are in a difficult situation, please contact us at post@pinsekirken.orgWe pray for God’s protection over you, your loved ones and the Norwegian people. 

Endelig kan vi samles igjen

Utegudstjeneste på søndag er avlyst

Vi ser oss dessverre nødt til å avlyse den planlagte utegudstjenesten på søndag, ettersom det er meldt regn hele dagen. Vi ønsker alle en varm og avslappende sommer, og håper å se mange av dere på en eller flere av Sommeråpent i Pinsekirken, søndager kl 17. Første samling er 5. juli. GOD SOMMER!

Sommeråpent hele sommeren i Pinsekirken

Pinsekirken er et viktig samlingspunkt for mange mennesker hele året. Vi holder derfor ikke stengt om sommeren, men samles til et hyggelig treff hver søndag. Er været fint setter vi opp griller i PK-hagen eller så trekker vi inn i kirken for litt kaffekos. Ta med deg noe passende mat og drikke som kan deles med fellesskapet. Hver søndag er det ulike par som står som vertskap. Det vil også føre til litt ulikt innhold. Kanskje blir det litt sang, et Gudsord, en kort andakt eller noe annet? Om du kommer får du se og oppleve. Vi gleder oss til å være sammen med deg!

Pinsekirkens kalender

[calendar id="1541"]

Gudstjenester

Aktuelt

Motta nyhetsmail fra Pinsekirken

Motta nyhetsmail fra Pinsekirken

Få med deg alt som skjer fra uke til uke. Du kan når som helst melde deg av tjenesten nederst på vår ukentlige nyhetsmail.