Connect19 konferanse - Pinsekirken Sandvika
00:00

Det er en stor glede for oss å invitere deg til konferansen «Connected for tomorrow» i Pinsekirken Sandvika første helgen i mai. Vi ønsker å sette fokus på hvordan vi, på tvers av generasjoner, kan stå sammen for å bygge kirke for morgendagen. Hold av datoen!

Velkommen til konferanse 3.- 5. mai​

00:00
Dager
Timer
Minutter
Sekunder

Connect´19 på facebook

Del konferansen med dine venner

Vi har med oss:

Jeff Wallace

Vi er så heldig som har med oss Jeff Wallace fra USA. Han er leder av LIFT Tour og Youth Pastor Summit (www.slulead.com) som når tusenvis av unge mennesker hvert år. Jeff har en sterk tjeneste i å utruste unge mennesker til å leve for Jesus og stå i tjeneste.

Radiate Worship

Radiate Worship er et lovsangsband fra Bergen startet fra lovsangsarbeidet i Pinsekirken Tabernaklet. Radiate Worship har siden 2008 skrevet og produsert nyskapende lovsang med et annerledes uttrykk. Les mer om Radiate Worship her

Connect Band

Pinsekirken er velsignet med mange unge og fremadstormende sangere og musikere. Det etablerte ungdomsbandet Connect, som du kan høre spille og synge hver fredag på ungdomssamlingene PULS, er også trofast med i gudstjenestene våre.

Morten Aune

Vi har også med oss vår egen pastor Morten Aune. Morten har en pasjon for å bygge en kirke for alle kulturer og generasjoner. Med sin sans for humor og gode måte å kommunisere på når han både ung og gammel gjennom sin forkynnelse.

Program for helgen

• kl 15.00  Åpent telt i PK-hagen
  • kl 18.30  PreShow i Sandvika Teater
  • kl 19.00  Connect-kveld i Sandvika Teater