be for meg

“Vær ikke bekymret for noe! Men legg alt dere har på hjertet, fram for Gud. Be og kall på ham med takk. Og Guds fred, som overgår all forstand, skal bevare deres hjerter og deres tanker i Kristus Jesus.”

Filipperbrevet 4:6

Ingenting er umulig for GUD ​

Vi tror på en Gud som hører og svarer bønn. Bønn er en mulighet vi har til å søke hjelp hos den allmektige Gud. Gud elsker alle mennesker, og ønsker å møte våre behov. Gud lover at når vi vender oss til ham i bønn med et oppriktig hjerte, vil han gi oss svar og veiledning.

– Dersom dere blir i meg, og mine ord blir i dere, da be om hva dere vil, og dere skal få det, sier Jesus i Johannes 15,7

Bønnevegg

Personvern: Ønsker du forbønn for andre? Legg ikke ut navn/informasjon som kan identifisere personer. Gud vet hvem det dreier seg om. Er det egne behov du vil be om, står du selvfølgelig fri til å bruke fullt navn dersom du ønsker det.

Be for dette

Prayed for 2 times.

Anonym

Bønn. Kjære Gud. Vær så snill i fjerne brystsmerter, svimmelhet og utmatelse, la meg bli frisk igjen. Takk gud.

Received: December 27, 2022

Powered by Prayer Engine

Har du et spørsmål eller kanskje ta et nytt steg i troen?

religion
vs
relasjon

Hvordan få et friskt, livgivende
fellesskap med Gud
Bønnevegg

Skriv bønner på veggen lengst nederst på denne siden.

Personvern: Ønsker du forbønn for andre? Legg ikke ut navn/informasjon som kan identifisere personer. Gud vet hvem det dreier seg om. Er det egne behov du vil be om, står du selvfølgelig fri til å bruke fullt navn dersom du ønsker det.

18 kommentarer

 1. Greetings! I know this is kinda off topic however I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog article or vice-versa? My blog goes over a lot of the same topics as yours and I think we could greatly benefit from each other. If you are interested feel free to send me an e-mail. I look forward to hearing from you! Superb blog by the way!

 2. Be for et familiemedlem som ikke er psykisk stabil. Det går ut over familien. Veldig vondt.

 3. Vær snill å be for pappa som har corona. Han spiser ikke og er gammel og svak. Han heter Helge

 4. Be om at jeg må få meg en fast job, sliter på sykenog helsa å gå uten fast job.
  Jeg legger min lit til Herren at han hjelp meg.

 5. Ønsker forbønn for min bror som er alvorlig syk.
  Be Gud sende han sin himmelske kraft og og sine himmelske engler. Send han din Den Hellige kraft og gi han håp i bønn til deg min Gud.
  Be for fullstendig helbredelse for han.
  Det ber jeg deg om min Gud og far. AMEN

 6. Hei. Kan dere be for at jeg går den veien Herren vil jeg skal gå og at han gir meg visdom til å forstå. At alt legger seg til rette med de praktiske ting ifht flytting, bolig og økonomi.Ber om fred for familien. Takker for forbønn 🙏❤️

 7. Ønsker forbønn. Kjære Gud! Hvor lenge skal jeg ha uro i sjelen og sorg i hjerte hver dagen .
  Si meg svar meg du min Gud. AMEN

 8. Jeg har fått problemer med fordøyelsen/lukkemuskelen. Hver så snill å be for meg å send meg healing sånn at det ikke utvikler seg mer.

 9. Be for meg. Går gjennom en vanskelig tid. Be at jeg skal kjenne at Jesus hjelper meg. Be om ledelse og klarhet når det gjelder jobb. At det blir en veldig velsignet tid framover

 10. Be for jente 20 år som trenger en ny start og skifte av miljø . Be om ledelse og at Gud åpner dører ingen kan stenge. Be om at manipulering fra annen jente tar slutt.
  Be om at jenta på 20 skal se lyst på ting framover

 11. Ber for mitt voksne barnebarn. Han har vært sliten veldig lenge. Fatigue. Ber for hans mor og far også. Jeg, hans mormor, trenger også forbønn. Jeg er deprimert. På forhånd takk.

 12. Be for min lillesøster. For helsen hennes. Sliter med halebenet. Be også for oppstart av studier på nytt sted.

 13. Be for meg at jeg får tilbake førerkortet og blir kvitt medisiner og alt det har skapt av problemer. Be også om at familien får et møte med Jesus.

 14. Ber om at vår datter sin helse blir bedre. Takk for at Gud har lovet å være med henne og oss. Takk

 15. Kjære gud vær med meg og støtte meg i alle mine bekymringer. Jeg ber om hjelp til å finne nytt bosted, hjelpe meg å finne et trygt sted jeg kan trives. Takk i jesu navn

 16. Hei
  En liten baby på 4 måneder måtte raskt inn på Rikshospitalet med unormale blodverdier for leveren. Be om at legene med Guds hjelp finner raskt ut hva som er galt og gir riktig behandling. Ber om fred for familien 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Send inn til Pinsekirken

Skriv ned ditt bønnebehov og send det inn i skjemaet nedenfor. Kirken vil be for alle behov som kommer inn. Gud velsigne deg!

Personvern: Ønsker du forbønn for andre? Legg ikke ut navn/informasjon som kan identifisere personer. Gud vet hvem det dreier seg om. Er det egne behov du vil be om, står du selvfølgelig fri til å bruke fullt navn dersom du ønsker det.

“Be, så skal dere få, let, så skal dere finne, bank på, så skal det lukkes opp for dere.”

Matteus 7:7